Ruilnetwerk Veghel

 tekcoraanp14

Welkom bij Ruilnetwerk Veghel!

Ruilnetwerk Veghel is een vereniging met mensen die elkaar willen helpen door iets te doen waar ze goed in zijn en wat ze leuk vinden. De leden ruilen diensten en goederen met elkaar.

Bijvoorbeeld iemand die goed is in tuinieren biedt de ander aan om de tuin te doen. Daarvoor krijgt hij geen geld van de ander maar hij verdient er punten mee, genaamd LETS. De punten kan hij bijvoorbeeld ruilen voor een lekkere appeltaart of computerhulp van iemand. Er is bijna altijd wel iets waarmee je een ander kunt helpen: klusjes doen, iets lekkers koken, oppassen, schoonmaken, iets organiseren, enzovoorts.

Het Ruilnetwerk houdt maandelijks een kLETScafé, waar de leden elkaar gezellig ontmoeten en waar iedereen vrijblijvend kennis kan maken met het netwerk. Data van de kLETScafés vind je in de pers of klik hier op de website. Van harte welkom!

De meeste mensen doen mee om een ander te kunnen helpen of gewoon voor de gezelligheid.

Wat vind jij leuk om aan te bieden en mee te doen?

Door kennis en ervaringen te delen geven we samen het leven kleur. We bundelen krachten, brengen kwaliteiten en inzichten bij elkaar en maken er samen iets mooi's van.

Wat LET je mee te doen?

Meer over Ruilnetwerk


< Terug naar "Verenigingen"